Ruimtes

De werkplaats

Herberg Spanbroek is een inspirerende locatie in de kop van Noord-Holland tussen Alkmaar en Hoorn met ruime (gratis) parkeergelegenheid. Geschikt als vergaderlocatie, trainingen of retreats. Vooral de landelijke omgeving met het Kerkhuys en Raadhuis maakt het pittoreske plaatje compleet. In alle rust even weg van de hectiek van de stad of kantoor. Dijken, slootjes, riet, molens en weilanden; de groepsaccommodatie is gelegen in dit prachtige polderlandschap. Herberg Spanbroek is geschikt voor 10 – 40 personen, beschikt over 10 slaapkamers en wordt uitsluitend aan één groep verhuurd.

De Werkplaats zit aan de groepsaccommodatie, maar wordt los  verhuurd en biedt ruimte tot 40 personen. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk.  De vergaderruimte is uitstekend geschikt voor trainingen, teambuilding, workshops of retreats. Er is mogelijkheid tot gebruik van een TV-scherm met HDMI-verbinding, flipover en kleine kitchenette. Daarnaast is uitstekende WiFi beschikbaar.

De Werkplaats

VERGADERRUIMTE

Het is mogelijk om de Werkplaats los te boeken tot 40 personen (met of zonder overnachting). Deze ruimte is op basis van zelfvoorziening. Catering kan op aanvraag worden geregeld.

Bekijk hieronder de beschikbaarheid. Neem contact met ons op voor prijzen en reserveren.

Contact

NEEM CONTACT MET ONS OP OF RESERVEER DIRECT