Informatie

VOORZIENINGEN

De groepsaccommodatie voor 40 personen beschikt over meerdere ruime leefruimtes.

Door de combinatie van een klassiek en industrieel interieur heeft iedere ruimte een eigen luxe sfeer. In de eetzaal is een ruime eethoek, loungehoek en een hoek met statafels en barkrukken. De keuken met bar grenst aan een sfeervolle tuinkamer en terras met binnen- en buitenbarbecue. Vanuit de keuken kun je met een open trap naar de recreatiezaal met o.a. poolbiljart, tafeltennis en extra zithoek. Tevens heb je hier een geweldig uitzicht op het prachtige landschap. De herberg is voorzien van tien slaapkamers, waarvan zeven met eigen sanitair. Voor de andere slaapruimtes is een aparte gezamenlijke sanitaire voorziening met drie toiletten en vier douches. Elke slaapkamer is voorzien van een wastafel met handzeep en handdoekje. De comfortabele bedden zijn extra lang (2.10). Daarnaast is in de gehele accommodatie WiFi beschikbaar. Een basisvoorraad wc-rollen, koffiefilters, schoonmaakmiddelen en keukenlinnen voor jullie aanwezig zijn.

Wil jij of iemand anders van de groep liever wat meer privacy?
Dan is het misschien een idee om de B&B vlakbij erbij te huren: Binnen & Buiten (2 personen).

De groepsaccommodatie wordt uitsluitend aan één groep verhuurd. 
Huisdieren, confetti & jongerengroepen onder 30 jaar en het organiseren van feesten zijn NIET toegestaan. 

Kamer indeling

Slaapkamer 1

Slaapkamer 2

Slaapkamer 3

Slaapkamer 4

Slaapkamer 5

Slaapkamer 6

Slaapkamer 7

Slaapkamer 8

Slaapkamer 9

Slaapkamer 10

Sanitaire ruimte

Impressie

herberg spanbroek

Kamers

De herberg is voorzien van tien slaapkamers, waarvan zeven met eigen sanitair. Voor de andere slaapruimtes is een aparte gezamenlijke sanitaire voorziening met drie toiletten en vier douches. De comfortabele bedden zijn extra lang (2.10). Door de combinatie van een klassiek en industrieel interieur heeft iedere ruimte een eigen luxe sfeer.

Keuken

De open keuken heeft een gasfornuis met 6 pitten, oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron. Optioneel is een biertap te huur. De keuken met bar grenst aan een sfeervolle tuinkamer met binnenbarbecue en terras.

Eetzaal

In de eetzaal is een ruime eethoek, lounge met extra groot tv-scherm en een hoek met statafels en barkrukken. Ook is een muziek installatie + microfoons voor karaoke aanwezig. Er is gekozen voor een sfeervolle, gezellige inrichting waar je heerlijk kunt genieten van eten en drinken.

RECREATIERUIMTE

De recreatieruimte is voorzien van zithoek met verrijdbare TV, poolbiljart, tafeltennis, voetbaltafel, beerpong en sjoelbak. Tevens heb je hier een geweldig uitzicht op het prachtige landschap.Deze ruimte is ook om te toveren tot vergaderzaal. Ook geschikt voor trainingen, workshops of retreats.
Foto's

BEKIJK DE ACCOMMODATIE

Contact

NEEM CONTACT MET ONS OP OF RESERVEER DIRECT