Relax

Yoga

Herberg Spanbroek beschikt over een yogaruimte voor 15 personen. Deze ruimte is alleen los bij te boeken i.c.m. de groepsaccommodatie. De huur is inclusief 15 matjes, blokken, bolsters en dekentjes. 

Op aanvraag kan een yin yogales worden gegeven door Micky. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kijk op roodsbymicky.nl.

Yoga

Yin yoga

Bij yin yoga focus je je niet op je spieren, maar op je bindweefsel. Bindweefsel is weefsel wat je lichaam bij elkaar houdt als een soort lijm. Je bindweefsel kan verkleefd, verhard en verdikt zijn. Door 3-5 minuten in een houding te blijven en rek of druk op een bepaald gebied uit te oefenen, stimuleer je het bindweefsel om de doorstroming van energie te bevorderen. Hierdoor kan het meer vocht opnemen en wordt het soepeler waardoor je meer ruimte en flexibiliteit in je lichaam. Het is vergelijkbaar met ijs, je kunt je lichaam verzachten door te smelten oftewel zoveel mogelijk ontspannen. Doordat je spanning loslaat, kom je steeds verder.

Yoga betekent verbinden, het verbinden van je lichaam, hart en geest door middel van ademhaling. Helpt om beter naar jezelf te luisteren en erachter te komen waar je echt gelukkig van wordt. Van denken naar voelen. Je leert om je aandacht naar het hier en nu te brengen en je niet te verbinden met gevoelens en gedachten die voorbijkomen. Een heerlijk momentje van rust en even niets moeten, maar alleen ‘zijn’. Mocht je geen klachten hebben dan kan het je ook helpen om helderder te denken, makkelijker beslissingen te maken, te ontspannen en met meer plezier in het leven te staan.

Contact

NEEM CONTACT MET ONS OP OF RESERVEER DIRECT