Begin

HERBERG SPANBROEK

Tijdens een rondleiding met de makelaar door het voormalig interieurbedrijf en meubelmakerij, werden vele kansen gezien om weer nieuw leven in dit pand te blazen.

Uit eigen ervaring bleek dat bij veel groepsaccommodaties de sfeer ontbrak. Het was vaak ‘praktisch’ ingericht, maar niet gezellig. Dit werd als een grote uitdaging gezien om een sfeervolle groepsaccommodatie te creëren. Vooral de landelijke omgeving met het Kerkhuys en Raadhuis maakt het pittoreske plaatje compleet.

Rood

Familiebedrijf

Herberg Spanbroek wordt gerund door de familie Rood. Mark (gastheer) heeft het pand omgetoverd tot groepsaccommodatie en zorgt voor het onderhoud. Ingrid (gastvrouw) beheert de accommodatie en schoonmaak. Ook hebben dochter Micky, zoon Tino en dochter Chrisje geholpen met het realiseren en ondersteunen waar nodig.

Renovatie

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid staat centraal, tijdens de renovatie is bijna alles hergebruikt om afval te beperken. Zoals verplaatsen van lambrisering, trappen en gebruik van oude deuren. Ook is energiebesparende verlichting en waterbesparend sanitair geplaatst.

Contact

NEEM CONTACT MET ONS OP OF RESERVEER DIRECT