Begin

HERBERG SPANBROEK

Tijdens een rondleiding met de makelaar door het voormalig interieurbedrijf en meubelmakerij, werden vele kansen gezien om weer nieuw leven in dit pand te blazen.

Uit eigen ervaring bleek dat bij veel groepsaccommodaties de sfeer ontbrak. Het was vaak ‘praktisch’ ingericht, maar niet gezellig. Dit werd als een grote uitdaging gezien om een sfeervolle groepsaccommodatie te creëren. Vooral de landelijke omgeving met het Kerkhuys en Raadhuis maakt het pittoreske plaatje compleet.

Rood

Familiebedrijf

Herberg Spanbroek wordt gerund door de familie Rood. Het is een familiebedrijf waarin ieder zijn/haar steentje bijdraagt. Mark (gastheer) heeft het pand omgetoverd tot groepsaccommodatie. Ingrid (gastvrouw) is vooral bezig met het interieur en het stylen daarvan. Dochter Micky regelt het commerciële gedeelte en de administratie, zoon Tino heeft geholpen met de verbouwing en dochter Chrisje ondersteunt met de overeenkomsten en administratie.

Renovatie

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid staat centraal, tijdens de renovatie is bijna alles hergebruikt om afval te beperken. Zoals verplaatsen van lambrisering, trappen en gebruik van oude deuren. Ook is energiebesparende verlichting en waterbesparend sanitair geplaatst.

Contact

NEEM CONTACT MET ONS OP OF RESERVEER DIRECT