ZAKELIJK

Zakelijk

VERGADERLOCATIE

Herberg Spanbroek is een inspirerende vergaderlocatie in de kop van Noord-Holland tussen Alkmaar en Hoorn met ruime (gratis) parkeergelegenheid. Vooral de landelijke omgeving met het Kerkhuys en Raadhuis maakt het pittoreske plaatje compleet. De vergaderzaal biedt ruimte voor maximaal 20 personen en is uitstekend geschikt voor trainingen, teambuilding, workshops of retreats. Er is mogelijkheid tot gebruik van een TV-scherm, flipover en kleine kitchenette. Daarnaast is WiFi beschikbaar.

Vanaf februari 2020 bieden wij ook een extra vergaderruimte voor 40 personen aan, deze is los bij te boeken.

De groepsaccommodatie wordt uitsluitend aan één groep verhuurd en is mogelijk met of zonder overnachting, volledig verzorgd of op basis van zelfverzorging. Wij bieden diverse arrangementen aan, maar kunnen een offerte volledig op maat maken op basis van jullie wensen.

Tip: Rondje ‘Wipbrug’ is een ideale onderbreking – wandelroute van 30 min. door de polder.

Zakelijk

VERGADERLOCATIE

De recreatiezaal op de eerste verdieping is een inspirerende vergaderlocatie in Noord-Holland vanwege het uitzicht op het prachtige landschap. Deze biedt ruimte voor maximaal 20 personen. Uitstekend geschikt voor trainingen, teambuilding, workshops of retreats. Er is mogelijkheid tot gebruik van een TV-scherm, flipover en kleine kitchenette. Daarnaast is WiFi beschikbaar.

De locatie wordt uitsluitend aan één groep verhuurd. Dit is mogelijk met of zonder overnachting, volledig verzorgd of op basis van zelfverzorging. Neem contact met ons op om de mogelijkheden/arrangementen hiervoor te bespreken.

Contact

NEEM CONTACT MET ONS OP

OF RESERVEER DIRECT

Naar contact
RESERVEREN